استاندار نجف برای توضیح درباره حوادث این شهر به دادگاه می‌رود

يکشنبه 10 آذر 1398
18:33
استاندار نجف برای توضیح درباره حوادث این شهر به دادگاه می‌رود
استاندار نجف روز یکشنبه اعلام کرد قصد دارد برای ادای شهادت درباره حوادث این شهر به دادگاه برود.

العالم - عراق

«لؤی الیاسری» استاندار نجف روز یکشنبه اعلام کرد قصد دارد به دادگاه برود تا درباره تحولات و حوادثی که در این شهر روی داده شهادت بدهد.

به نوشته «السومریه نیوز»، از سوی دیگر استاندار نجف صدور احضاریه درباره خود و معاونش و همچنین فرمانده پلیس این شهر را تکذیب کرد.

الیاسری طی بیانیه‌ای گفت: «برخی خبرهای منتشر شده در صفحات شبکه‌های اجتماعی درباره صدور احضاریه درباره من و معاونم را تکذیب می‌کنم.»

وی افزود: «خبرها درباره فرمانده پلیس نجف و فرمانده عملیات نیز کاملا غیر صحیح بوده و مقامات محلی و فرماندهان امنیتی در تلاش هستند تا راه حلی برای بحران کنونی پیدا کنند.»

نجف و شهرهای مختلف عراق از یکم اکتبر (نهم مهر ماه) در شرایط نا آرامی به سر می‌برد و معترضان عراقی در شهرهای عمدتا شیعه‌نشین خواستار مبارزه با فساد و رفع ناکارآمدی دستگاه‌های اجرایی شده‌اند. اعتراضات که به علت برگزاری راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) به مدت دو هفته تعلیق شده بود از ۲۵ اکتبر (سوم آبان) از سر گرفته شده و کماکان ادامه دارد. در بسیاری از نقاط، با دخالت برخی طرف‌های خارجی از جمله آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی اعتراضات رنگ و بوی خشونت به خود گرفته و به آشوب بدل شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت