تنش های جدید و آتشباری در مرزهای پاکستان با هند و افغانستان

يکشنبه 10 آذر 1398
20:10
تنش های جدید و آتشباری در مرزهای پاکستان با هند و افغانستان با گذشت چند هفته از آرامش نسبی در نوار مرزی پاکستان با هند و افغانستان، گزارش‌های روز یکشنبه حاکی از بروز تنش‌های جدید میان نیروهای این کشورها است که منجر به کشته و زخمی شدن چهار نظامی پاکستان شده است.

العالم ـ آسیا

ارتش پاکستان یکشنبه اعلام کرد: تبادل آتش نیروهای این کشور با مرزبانان هندی واقع در خط کنترل مرزی کشمیر منجر به زخمی شدن دو افسر ارشد ارتش پاکستان شد.

ارتش پاکستان اعلام کرد که اقدام تلافی‌جویانه و مقابله به مثل به آتشباری نیروهای هندی دلیل بروز این درگیری بوده است.

در همین حال مرزهای غربی پاکستان با افغانستان نیز پس از روزها آرامش نسبی، شاهد تنش جدید بود.

ارتش پاکستان اعلام کرد: تروریست‌ها به مواضع نیروهای پاکستانی در منطقه "وزیرستان شمالی" در شمال غرب این کشور حمله کردند.

در این حادثه یک نظامی پاکستان کشته و دو نفر دیگر از این نیروها زخمی شدند. ارتش پاکستان از کشته شدن دو مهاجم نیر خبرداد.

به گزارش ایرنا، پاکستان پیشتر اعلام کرده بود که از تشدید حملات گروه‌های تروریستی از آن سوی مرزها (افغانستان) به داخل این کشور نگران است و عزم خود را برای ساخت حصار مرزی در سراسر مرز «دیورند» (نوار مرزی پاکستان و افغانستان) به طول دو هزار و ۵۰۰ کیلومتر جزم کرده است.
این خط فرضی در سال ۱۸۹۳ میلادی و دوران استعمار انگلیسی‌ها ترسیم شده بود.

افغان ها معتقدند که پاکستان با حصارکشی در مناطق مرزی، بیش از آن که به دنبال امنیت باشد، به دنبال تثبیت 'خط دیورند' است.

پاکستان و افغانستان در خصوص مسائل مرزی اختلاف دارند که موضوع خط دیورند، از جمله مهم ترین و قدیمی ترین این اختلافات است.

دولت پاکستان و جامعه بین‌المللی خط دیورند را به عنوان مرز بین‌المللی بین دو کشور به رسمیت می‌شناسند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت