نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در عربستان

دوشنبه 11 آذر 1398
01:16
نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در عربستان دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس یکشنبه شب گفت، چهلمین نشست سران این شورا روز سه‌شنبه در ریاض به ریاست "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان برگزار می‌شود.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، "عبداللطیف الزیانی" اعلام کرد که نشست مقدماتی این شورا روز دوشنبه در مقر دبیرخانه عمومی این شورا در ریاض برگزار می‌شود.

الزیانی افزود که سران شورای همکاری خلیج فارس در زمینه‌های مختلف سیاسی، نظامی، دفاعی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی تبادل نظر خواهند کرد.

این نشست درحالی برگزار خواهد شد که بیش از ۲ سال از قطع روابط کامل عربستان، امارات، بحرین و مصر با قطر می‌گذرد.

چهار کشور عربی از ۵ ژوئن ۲۰۱۷ ( ۱۵ خرداد ۹۶) با متهم کردن دوحه به حمایت از تروریسم کلیه روابط خود با این کشور را قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی با قطر را هم بستند.

کشورهای تحریم کننده ۱۳ شرط برای از سرگیری روابط با قطر تعیین کردند اما دوحه با بیان اینکه تحریم کنندگان هیچ دلیل قانع کننده برای اثبات ادعاهای خود در اختیار ندارند، تاکید دارد که این شروط در تناقض آشکار با حق حاکمیت این کشور است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام