رژیم سعودی ۵ جوان شیعه را به اعدام محکوم کرد

دوشنبه 11 آذر 1398
19:48
رژیم سعودی ۵ جوان شیعه را به اعدام محکوم کرد رژیم سعودی پنج تن از جوانان ساکن منطقه شیعه نشین الشرقیه را به اعدام محکوم کرد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش المسیره، رژیم سعودی در ادامه سرکوب شیعیان منطقه الشرقیه و تبعیض طایفه‌ای و نژادی علیه ساکنان این منطقه 5 جوان را به اعدام محکوم کرد.

این احکام بعد از گرفتن اعتراف از این جوانان تحت شکنجه بدنی و روحی و حبس چندین ماهه آنها در سلول انفرادی صادر شده است.

شرق عربستان از سال 2011 میلادی در اعتراض به بی‌عدالتی و «توزیع ناعادلانه ثروت» صحنه اعتراضات شدید علیه خاندان آل سعود بوده است.حکومت عربستان این اعتراض‌ها را سرکوب کرده است که در نتیجه آن تاکنون بیش از 20 نفر از معترضان به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.رژیم سعودی همچنین شمار زیادی از شهروندان را بازداشت و آن‌ها را به اعدام محکوم کرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است