مسی هنگام دریافت ششمین توپ طلا چه گفت؟

سه شنبه 12 آذر 1398
06:58
لیونل مسی بعد از انتخاب به عنوان بهترین بازیکن و دریافت جایزه توپ طلای فرانس فوتبال گفت: باید از همه روزنامه نگارانی که در این رده بندی به من رای دادند تشکر کنم.

العالم - ورزشی

مسی ادامه داد: همچنین از هم بازی های خود نیز ممنون هستم. ده سال پیش که من اولین توپ طلای خود را دریافت کردم، همه چیز و رخ دادن این اتفاقات برایم غیرقابل تصور بود. این فوتبال همان چیزی است که من عاشق آن هستم و امیدوارم خداوند کمک کند این روند برایم تا سال های سال ادامه داشته باشد.

وی گفت: ده سال پیش اولین توپ طلای خود را در اینجا در پاریس دریافت کردم، به همراه سه برادرم آمدم. امروز توپ ششم را دریافت می کنم، در یک لحظه خاص در زندگی شخصی ام هستم. من همچنان به رشد و پیشرفت اهمیت میدهم. اگرچه هنوز چند سال تا بازنشستگی ام مانده و کار دشواری است، همه چیز خیلی سریع اتفاق می افتد . من می خواهم به لذت بردن از فوتبال و خانواده ام ادامه دهم.

مسی تاکید کرد: افتخار می کنم که برای باشگاه تاریخ سازی میکنم، در یکی از بهترین تیم های جهان بازی می کنم و برای من این مهم است. جوایز فردی در رتبه دوم برای من قرار میگیرند، نکته مهم رسیدن به اهداف در سطح تیمی است.

مرد سال 2019 فوتبال جهان ادامه داد: بخشی از تاریخ بارسا بودن افتخار است. این باشگاه را دوست دارم.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی


اشغالگری شناختی؛ تغییر در نگرش به جای اشغال سرزمین


سودان: میان قاطعیت نظامی البرهان و تشدید مداخلات منطقه‌ای


اسرائیل به آب شیرین محتاج شد


دیدار وزیر اقتصاد با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه


بازتاب حمله موشکی ایران به ناو جنگی آمریکا