انفجار در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری اندونزی

سه شنبه 12 آذر 1398
07:47
انفجار در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری اندونزی یک مقام ارشد پلیس جاکارتا امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد، انفجاری که ظن آن می‌رود ناشی از یک نارنجک دودزا بوده باشد، در پارکی واقع در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری در مرکز پایتخت اندونزی رخ داد و دست‌کم دو مقام نظامی زخمی شدند.

العالم-آسیا

به نقل از خبرگزاری رویترز، به گفته سخنگوی ریاست جمهوری، جوکو ویدودو، رئیس‌جمهوری اندونزی در زمان وقوع این انفجار در داخل کاخ حضور نداشت. هنوز مشخص نیست که آیا این انفجار یک حمله بوده است یا خیر اما اندونزی در سال‌های اخیر با موجی از حملات داخلی مواجه شده است.

گاتوت ادی پرامونو، رئیس پلیس جاکارتا در کنفرانسی مطبوعاتی تاکید کرد، احتمال می‌رود وقوع انفجار در این پارک ناشی از یک انفجار نارنجک دودزا باشد و دو مقام نظامی هم به بیمارستان منتقل شدند. اکو مارگیونو، رئیس ارتش جاکارتا هم تاکید کرد، در زمان وقوع این انفجار دو افسر که در حال تمرین در این پارک بودند، زخمی شدند.

رئیس پلیس جاکارتا در پاسخ به این پرسش که آیا این انفجار ناشی از یک حمله بوده است، گفت: «ما در حال تحقیق هستیم. فعلا به چنین نتیجه‌ای نرسیده‌ایم.»

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز