رئیس‌جمهور لبنان خواستار برگزاری جلسه پارلمان برای انتخاب نخست‌وزیر شد

چهارشنبه 13 آذر 1398
19:49
رئیس‌جمهور لبنان خواستار برگزاری جلسه پارلمان برای انتخاب نخست‌وزیر شد رئیس‌جمهور لبنان از نمایندگان پارلمان خواست تا دوشنبه هفته آتی در خصوص انتخاب نخست‌وزیر تشکیل جلسه دهند.

العالم - لبنان

«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان امروز (چهارشنبه) از نمایندگان پارلمان این کشور خواست تا دوشنبه هفته آتی برای مشورت درباره انتخاب نخست‌وزیر تشکیل جلسه دهد.

به نوشته وبگاه النشره، رئیس جمهور لبنان صبح دیروز (سه‌شنبه) نیز پس از دیدار «سمیر الخطیب» از نزدیکان الحریری گفت که این کشور روزهای آینده شاهد تحولات مثبتی خواهد بود.

از این رو پنج هفته پس از استعفای «سعد الحریری» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان امروز (چهارشنبه) منابع لبنانی اعلام کردند، توافق اولیه بر سر نخست‌وزیری «سمیر الخطیب» از نزدیکان الحریری حاصل شده است.

شبکه الجزیره نیز امروز به نقل از منابع لبنانی اعلام کرد، توافق اولیه بر سر تشکیل دولت تکنو-سیاسی در لبنان با نخست‌وزیری «سمیر الخطیب» و بدون حضور «جبران باسیل» وزیر خارجه به دست آمده است.

با این وجود «نجیب میقاتی»، «فواد سنیوره» و «تمام سلام» نخست‌وزیران پیشین لبنان امروز در بیانیه‌ای با انتقاد از رایزنی‌های «میشل عون» برای انتخاب نخست‌وزیر مدعی شدند که اقدامات عون خلاف قانون اساسی لبنان است که این ادعا با پاسخ دفتر رئیس‌جمهور لبنان همراه بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم