سربازان بی‌رحم «آنفیلد»

پنج‌شنبه 14 آذر 1398
02:09
سربازان بی‌رحم «آنفیلد» تیم فوتبال لیورپول در دربی‌ مرسی‌ساید برابر اورتون به پیروزی پنج بر دو رسید تا به روند بُردهای متوالی خود تداوم بخشد.

العالم-اروپا

بامداد پنجشنبه در ادامه هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های انگلیس، لیورپول در دربی مرسی‌ساید از اورتون پذیرایی کرد و در ادامه پیروزی‌های متوالی خود با حساب پنج بر دو، رقیب دیرینه‌اش را با شکست بدرقه کرد.

«یورگن کلوپ» سرمربی آلمانی لیورپول در این دیدار به برخی ستاره‌های خود چون «محمد صلاح»، «جوردن هندرسون» و «روبرتو فیرمینو»، استراحت داده و «فابینیو» را هم به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.

با این حال، لیورپول بازهم با نمایشی هجومی به یک پیروزی دیگر رسید تا با ۴۳، صدرنشین مقتدر لیگ جزیره باشد و هواداران خود را به پایان سال‌ها انتظار و قهرمانی در لیگ برتر امیدوار کند.

لیورپول در حال حاضر از پانزده دیدار خود به آمار خیره کننده، چهارده برد و یک تساوی رسیده است.

هم اکنون، لسترسیتی با ۳۵ و منچسترسیتی با ۳۲ امتیاز در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشته و نزدیک‌ترین تعقیب کننده لیورپول هستند.

در این دیدار، «دیووک اوریگی» ۲ مرتبه و «ژردان شقیری»، «سادیو مانه» و «واینالدوم» برای لیورپول گلزنی کردند.

«مایکل کین» و «ریچالیسون» هم گلزنان اورتون بودند. این تیم با ۱۴ امتیاز در رتبه نازل هجدهم قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا