اردوغان: جمع بستن اسلام با تروریسم، محکوم است

پنج‌شنبه 14 آذر 1398
10:54
اردوغان: جمع بستن اسلام با تروریسم، محکوم است
رئیس‌جمهور ترکیه با انتقاد از افزایش اسلام‌هراسی در کشورهای اروپایی و غربی، گفت برخی سیاستمداران و رسانه‌های اروپایی به تعصبات ضد اسلامی دامن می‌زنند.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه چهارشنبه آن دسته از کشورهای غربی که کلمه «اسلام» را در کنار «تروریسم» به کار می‌برند، محکوم کرد.

اردوغان طی سخنرانی در همایش حزب عدالت و توسعه در لندن (در حاشیه اجلاس ناتو) با بیان اینکه اسلام دین صلح و آرامش است، گفت نژادپرستی، تبعیض و خصومت با اسلام اخیرا در اروپا افزایش داشته و جنبش‌های راست‌گرای افراطی جوامع مسلمانان در این کشورها را هدف قرار می‌دهند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» وی ضمن اشاره به نقش رسانه‌ها و برخی سیاستمداران اروپایی در تعمیق تعصبات ضد اسلامی، توضیح داد: «انتخابات اخیر پارلمان اروپا بار دیگر اثبات کرد که سیاست‌های هویتی به طور فزاینده‌ای در اروپا غالب شده است».

رئیس‌جمهور ترکیه با انتقاد از دخالت‌های کشورهای غربی در امور داخلی و عملیات‌های نظامی این کشور، اظهار داشت: «کسانی که گمان می‌کنند می‌توانند با تروریسم و ارعاب، ترکیه را تأدیب کنند، بعد از شکست خوردن در این امر خجالت زده شدند... ترکیه در سیاست خارجی خود مستقل عمل می‌کند و از کسی برای عملیات جهت امنیت خود اجازه نمی‌گیرد».

اردوغان همچنین تاکید کرد تا زمانی که شمال سوریه از حضور شبه‌نظامیان کُرد پاکسازی نشده، عملیات چشمه صلح ادامه خواهد داشت.

به نوشته آناتولی، وی با بیان اینکه ترکیه هم‌اکنون بیش از چهار میلیون آواره سوری را در کمپ‌هایی واقع در مرز پناه داده، از عدم تحقق وعده کشورهای اروپایی برای حمایت مالی از آنکارا در امور مهاجران انتقاد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی