افزایش فشار داخلی حزب لیکود بر نتانیاهو؛ اگر بماند چپگراها پیروز انتخاباتند

پنج‌شنبه 14 آذر 1398
14:58
افزایش فشار داخلی حزب لیکود بر نتانیاهو؛ اگر بماند چپگراها پیروز انتخاباتند
عضو حزب حاکم در رژیم صهیونیستی، درباره شکست در انتخابات آتی در صورت تداوم ریاست نتانیاهو هشدار داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«گیدئون سعر» عضو حزب لیکود و رقیب «بنیامین نتانیاهو» برای رهبری این حزب، در ادامه تلاش‌های خود ضد نتانیاهو، گفت اگر وی رهبر لیکود باقی بماند، شکست در انتخابات پیش‌رو قطعی است.

به نوشته وبگاه «یدیعوت آحرونوت» سعر امروز (پنجشنبه) توضیح داد اگر نتانیاهو از رهبری حزب لیکود استعفا ندهد، این حزب در انتخابات سراسری بعدی به احزاب چپ‌گرا می‌بازد.

بر این اساس، وی ادامه داد: «ما آماده‌ایم تا قدرت را به رقبای خود (احزاب چپ‌گرا) تسلیم کنیم اما آن را به یک عضو دیگر لیکود نمی‌دهیم. اگر نتانیاهو به رهبری لیکود ادامه دهد، دو اتفاق می‌افتد؛ یا وضعیت کنونی (بن‌بست سیاسی) ادامه می یابد و کسی نمی‌تواند کابینه تشکیل دهد یا ما حکومت خود را به رقبای سیاسی‌مان تقدیم می‌کنیم».

سعر همچنین نتانیاهو را به اقدام علیه خود و برگرداندن نظر اعضای حزب برای رای ندادن به وی در انتخابات درون‌حزبی لیکود در ماه آینده متهم کرد.

وی روز گذشته هم درباره احتمال فروپاشی حزب لیکود بعد از انتخابات آتی هشدار داده بود: «در صورت برگزاری انتخابات سوم، در لیکود یک فروپاشی انجام خواهد شد. هر گونه توافق بر سر کابینه فراگیر بهتر از برگزاری انتخابات (سوم) است و افکار عمومی شایسته (داشتن یک کابینه فراگیر) است».

بامداد سه‌شنبه بود که کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی اعلام کرد در صورت عدم تشکیل کابینه این رژیم تا وقت مقرر، انتخابات سراسری جدید در فلسطین اشغالی در تاریخ بیست‌وپنجم فوریه 2020 (ششم اسفند 1398)‌ برگزار می‌شود.

سران دو حزب لیکود و آبی‌وسفید هر دو نتوانستند بعد از انتخابات شهریور ماه، در فرصت‌های چهار هفته‌ای که داشتند، کابینه‌ای فراگیر تشکیل دهند به همین دلیل رئیس رژیم صهیونیستی در تاریخ سی‌ام آبان، 120 نماینده پارلمان را موظف کرد تا طی بیست‌ویک روز فردی را پیدا کنند که بتواند کابینه ائتلاف حداکثری تشکیل دهد.

احتمال کشیده شدن رژیم صهیونیستی به سومین انتخابات در سال جاری در حالی است که نظرسنجی‌های جدیدی که در فلسطین اشغالی برگزار شده، نشان می‌دهد انتخابات سراسری مجدد هم نمی‌تواند بحران و بن‌بست سیاسی کنونی در رژیم صهیونیستی را حل کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم