بارزانی: خطر داعش هنوز تمام نشده است

پنج‌شنبه 14 آذر 1398
14:53
بارزانی: خطر داعش هنوز تمام نشده است
رئیس منطقه کردستان عراق داعش را همچنان خطری برای صلح و امنیت در عراق و کل منطقه و جهان خواند و گفت ناآرامی‌های عراق به تروریست‌ها اجازه فرصت طلبی داده است.

العالم - عراق

رئیس منطقه کردستان عراق با صدور بیانیه‌ای درباره حمله داعش به یکی از واحدهای پیشمرگه در منطقه «خانقین» استان دیالی (واقع در شرق عراق و مرز جمهوری اسلامی ایران) تاکید کرد که خطر داعش هنوز تمام نشده است.

در این بیانیه آمده است: حمله داعش به یکی از واحدهای پیشمرگه کردستان عراق در خانقین که پس از سلسه حملات تروریستی ماه‌های اخیر در اطراف «کرکوک» و «کرمیان» رخ داد، این واقعیت را ثابت می‌کند که داعش هنوز تمام نشده و همچنان تهدیدی برای امنیت و ثبات است و جنگ با دشمن بشریت همچنان ادامه دارد.

به گزارش وبگاه خبری بغداد الیوم، «نیچروان بارزانی» در این بیانیه به شهروندان منطقه کردستان عراق اطمینان خاطر داد که نیروهایش پیشمرگه و دیگر نیروهای مسلح در این منطقه در اوج آمادگی برای پاسخ و نابودی هر گونه حرکت تروریستی و حفاظت از ملت و خاک منطقه کردرستان در برابر هر خطری است.

رئیس منطقه کردستان عراق داعش را همچنان تهدیدی برای صلح و امنیت در منطقه کردستان عراق، کشور عراق و منطقه و دنیا خواند و گفت: ما مطمئنیم، این گروهک تروریستی در حال ساماندهی صفوف خود و سوء استفاده از شرایط برای گسترش حملات تروریستی است. از همین رو ائتلاف ضد داعش هم می‌بایست با همان قدرت سابق خود عمل کند و به تروریست‌ها اجازه فرصت طلبی از اوضاع نامناسب در عراق و منطقه ندهد و تلاش‌ها برای پایان یافتن سریع اوضاع بحرانی در عراق و بازگرداندن مجدد ثبات به این کشور هم بایدجدی‌تر شود.

نیروهای کُرد عراقی پیشمرگه و عناصر تروریستی داعش چهارشنبه شب به شدت در شهرستان «خانقین» استان دیالی با یکدیگر درگیر شدند.

فرمانده سرویس آسایش نیروهای پیشمرگه و دو نفر از جانشینانش در این درگیری کشته و شماری دیگر زخمی شدند. نیروهای الحشد الشعبی هم در روزهای گذشته تلاش داعش برای اشغال استان دیالی و مسیر موصل-بغداد را ناکام گذاشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...