اقدامات خشونت‌آمیز آشوبگران پس از اعتراضات مسالمت‌آمیز بغداد+فیلم

شنبه 16 آذر 1398
01:06
آشوبگران به دنبال اعتراضات مردم بغداد در حمایت از اعتراضات مسالمت آمیز و مرجعیت دینی عراق، در اقدامی خشونت آمیز بسیاری از مغازه‌ها را به آتش کشیدند.

العالم-عراق

به گزارش شبکه خبری العالم، آشوبگران و خرابکاران در پی برگزاری اعتراضات مسالمت آمیز مردم عراق در بغداد ، اقدام به ایجاد رعب و وحشت کرده و مغازها و دکان‌های زیادی را آتش زدند.

منابع عراقی می‌گویند که عناصر تروریستی و افراد مسلح ناشناس پارکینگی در منطقه «السنک» در مرکز بغداد را به آتش کشیده و به روی معترضان خواهان اعتراضات مسالمت آمیز تیراندازی کردند و شماری از آنها را به شهادت رساندند.

در همین ارتباط، «عبدالکریم خلف» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز جمعه گفته که یک نوع درگیری مسلحانه در داخل پارکینگ السنک رخ داد که پس از آن پارکینگ به دلایل نامشخصی دچار آتش سوزی شد.

این اقدامات خشونت‌آمیز آشوبگران و خرابکاران در بغداد همزمان با دومین روز اعترضات مردم عراق در حمایت از اعتراضات مسالمت آمیز و مرجعیت دینی صورت گرفته است.

بغداد روز جمعه شاهد دومین روز پیاپی تظاهراتی بود که در حمایت از مرجعیت دینی و محکومیت مداخلات آمریکا و رژیم صهیونیستی برگزار شده است.

شبکه خبری المیادین گزارش داد که تظاهرات‌کنندگان شعارهایی را در رد اقدامات تخریبی سر دادند و پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را در میدان التحریر به آتش کشیدند.

دور دوم تظاهرات مردمی عراق از 25 اکتبر در اعتراض به سوء وضعیت معیشتی و فساد آغاز شد و همچنین ادامه دارد. شماری از افراد نفوذی نیز با بهره‌برداری از اعتراضات، شهرهای مختلف عراق را به آتش کشیدند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم