اندروید 10 برای گوشی نوکیا 7.1 هفته جاری عرضه خواهد شد

شنبه 16 آذر 1398
07:47
اندروید 10 برای گوشی نوکیا 7.1 هفته جاری عرضه خواهد شد 5 گوشی دیگر نوکیا نیز در ماه ژانویه اندروید 10 را دریافت خواهند کرد.

العالم - فناوری

به نوشته وب‌سایت جی‌اس‌ام آرِنا، در حالی که تنها یک روز از عرضه اندروید 10 برای گوشی نوکیا 10 PureView می‌گذرد، یکی از مدیران ارشد "HMD" شرکت طراح گوشی‌های جدید نوکیا از عرضه نسخه 10 اندروید برای تلفن همراه نوکیا 7.1 در هفته جاری خبر می‌دهد. پیش‌تر نیز HMD اندروید 10 را برای گوشی نوکیا 8.1 عرضه کرده بود.

HMD قصد دارد در ماه ژانویه (دی ماه) گوشی‌های نوکیا 6.1، 6.1 پلاس، 7 پلاس، 6.2 و 7.2 را به اندروید 10 به‌روزرسانی کند.

تقریباً تمامی گوشی‌های نوکیا از نسخه خام اندروید موسوم به Android One استفاده می‌کنند و همین امر به HMD امکان می‌دهد جدیدترین نسخه‌های اندروید را با سرعت بیشتری در دسترس کاربران قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی