استقبال آمریکا از سفر احتمالی روحانی به ژاپن

يکشنبه 17 آذر 1398
15:02
استقبال آمریکا از سفر احتمالی روحانی به ژاپن رسانه های ژاپنی از جمله «ژاپن تایمز» و «ماینیچی» به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش کردند آمریکا از طرح توکیو برای سفر روحانی به ژاپن استقبال کرده است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

ماینیچی روز یکشنبه نوشت رئیس جمهوری اسلامی ایران قصد دارد با هدف کاهش تنش‌ها و خروج از بن‌بست پیش آمده در مساله توافق هسته‌ای، به ژاپن سفر کند.

ژاپن تایمز هم گزارش داد آمریکا از توکیو خواسته است نتیجه دیدار احتمالی روحانی و شیزو آبه به آنها اطلاع داده شود.

بر اساس گزارش رسانه های ژاپنی، مقامات ایرانی و ژاپنی دیدار روحانی و آبه را برای ۲۹ آذر برنامه‌ریزی کرده اند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران روز گذشته در گفت و گو با تلویزیون ژاپن اظهار امیدواری کرده بود که سفر احتمالی رئیس جمهوری اسلامی ایران در اواخر این ماه به ژاپن، به تقویت روابط اقتصادی کمک کند.

به گزارش ایرنا، در همین حال «سید عباس عراقچی» که به وین سفر کرده بود به شبکه ان.اچ.کی ژاپن گفت: تمهیدات لازم برای تعیین تاریخ سفر دکتر روحانی انجام شده است و امیدوارم به زودی در این زمینه تصمیم گیری شود.

وی گفت: ژاپن شریک اقتصادی و ارائه دهنده فناوری به ایران است که همواره یکی از تأمین کنندگان مهم نفت ژاپن بوده است.

سفیر پیشین ایران در ژاپن با تاکید بر اینکه ایران می خواهد همان روابط مثبت با ژاپن را حفظ کند، نسبت به احتمال صادرات مجدد نفت به آن کشور در آینده ابراز امیدواری کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم