چین دستور جمع آوری رایانه های خارجی را صادر کرد

دوشنبه 18 آذر 1398
18:07
چین دستور جمع آوری رایانه های خارجی را صادر کرد گزارش های رسانه ای حاکی است که «شی جین پینگ» رییس جمهوری خلق چین دستور داده است رایانه ها و تجهیزات کامپیوتری خارجی از همه نهادهای دولتی جمع آوری شود.

العالم ـ آسیا

تارنمای اسکای روز دوشنبه از چین گزارش کرد همه موسسات عمومی و دولتی بر اساس این فرمان موظف هستند رایانه های خارجی و تجهیزات ذی ربط کشورهای دیگر را ظرف مدت سه سال جمع آوری کنند.

به نظر می رسد این اقدام در راستای فشارهای بی امان آمریکا بر شرکت های مخابراتی و ارتباطاتی چین نظیر هواووی و زد تی یی است که بارها از سوی آمریکا مورد هجمه قرار گرفته و فعالیت هایشان در بازار آن کشور محدود شده و جریمه هایی برای آنها در نظر گرفته شده است.

اگر این سامانه های خارجی از نهادهای دولتی چین جمع آوری شود ضربه بزرگی به تجارت شرکت های مخابراتی و ارتباطاتی آمریکا نظیر شرکت های دل، مایکروسافت و اچ پی وارد خواهد آمد.

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا شرکت های این کشور را برای معامله و همکاری با شرکت هواووی چین ممنوع کرده است و شرکت های اینتل و گوگل نیز در سال جاری میلادی همکاری با هواووی چین را متوقف کردند.

این نخستین بار است که چین در چنین وسعتی تصمیم می گیرد استفاده از فناوری های خارجی را محدود کرده و بر فناوری های داخلی تکیه کند.

به گزارش ایرنا، فاینانشیال تایمز نیز این مطلب را منتشر کرده و افزوده است که احتمالا در سال ۲۰۲۰ میلادی ۳۰ درصد، در سال ۲۰۲۱ میلادی ۵۰ درصد و یک سال بعد از آن نیز ۲۰ درصد باقیمانده تجهیزات رایانه ای خارجی از نهادهای دولتی و عمومی چین جمع آوری خواهد شد.

روزنامه گلوبال تایمز چین چندی پیش نوشت که کاهش اتکا به فناوری های آمریکا آنقدر هم برای چین سخت نخواهد بود زیرا این کشور سال ها است برای این منظور تلاش می کند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد