دو نظامی ارتش ترکیه در عملیات خنثی سازی وسیله انفجاری کشته شدند

دوشنبه 18 آذر 1398
21:11
دو نظامی ارتش ترکیه در عملیات خنثی سازی وسیله انفجاری کشته شدند
در یک عملیات خنثی سازی وسیله‌ انفجاری در یکی از شهرهای کردنشین ترکیه، دو نیروی ارتش این کشور کشته و هفت تن مجروح شدند.

العالم - ترکیه

مقامات ترکیه‌ای روز دوشنبه گفتند که در جریان عملیات خنثی‌سازی سلاح‌های انفجاری در جنوب شرق این کشور، دو نظامی ترکیه‌ای کشته و دستکم هفت تن دیگر مجروح شدند.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، در بیانیه مقامات ترکیه‌ای آمده است که عملیات کشف و خنثی‌سازی سلاح‌های انفجاری در دهکده‌ای نزدیک شهر «آیدیل» در استان عمدتا کردنشین «شرناق» انجام شد.

مقامات ترکیه‌ای به نوع این وسیله انفجاری اشاره‌ای نکرده‌اند، اما مدعی شده‌اند که این وسیله را نیروهای پ‌ک‌ک (حزب کارگران کردستان ترکیه) در اراضی منطقه کار گذاشته بودند. در این بیانیه به جزئیات بیشتری از این عملیات اشاره نشده، اما بر تداوم عملیات علیه پ‌ک‌ک تأکید شده است.

عملیات ارتش ترکیه علیه مواضع پ‌ک‌ک دو سالی است که در مناطق شرق، جنوب شرق این کشور و در شمال عراق و ارتفاعات «قندیل» آغاز شده است. پ‌ک‌ک که از نظر ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا گروه تروریستی است، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی ترکیه را از سر گرفت. طبق آمار دولتی، تاکنون بیش از ۴۰ هزار نفر در جریان عملیات‌ پ‌ک‌ک جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است