یونان: ترکیه را تحریم کنید

سه شنبه 19 آذر 1398
01:22
یونان: ترکیه را تحریم کنید وزیر خارجه یونان از تلاش‌های خود در اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه به دلیل توافق اخیر این کشور با لیبی خبر داد.

العالم - اروپا

«نیکوس دندیاس» وزیر خارجه یونان گفت که کشورش برای مجازات ترکیه به دلیل توافقنامه دریایی با لیبی به اتحادیه اروپا نیاز دارد.

وزیر خارجه یونان روز دوشنبه پس از دیدار با وزیران خارجه اتحادیه اروپا در «بروکسل» پایتخت بلژیک در این زمینه گفت: «من خواستار محکوم کردن مستقیم این تفاهم‌نامه‌ها شدم و پیشنهاد کردم در صورتی‌که ترکیه و دولت طرابلس از همکاری امتناع ورزند، چارچوبی برای مجازات‌ها ایجاد شود.»

رئیس جمهور ترکیه و «فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی ۲۷ نوامبر (چهارشنبه ششم آذر) دو یادداشت تفاهم در زمینه همکاری امنیتی و مناطق دریایی امضا کردند که با واکنش شدید مصر، قبرس و یونان مواجه شد و متعاقب آن یونان از اخراج سفیر دولت السراج از خبر داد.

به نوشته اسپوتنیک، با وجود نگرانی‌های دیپلمات‌های اروپایی از توافق ترکیه و لیبی، تاکنون اقدامی علیه ترکیه صورت نگرفته است.

این در حالی است که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در نشستی گفت که اگر یونان، رژیم اسرائیل و مصر بدون اجازه ترکیه اقدامی در منطقه کنند، ممکن است آنکارا اعزام نیرو به لیبی را در نظر بگیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام