خبر فوری:

ده‌ها هزار نفر در پراگ استعفای نخست وزیر را خواستار شدند

چهارشنبه 20 آذر 1398
00:18
ده‌ها هزار نفر در پراگ استعفای نخست وزیر را خواستار شدند در دور تازه اعتراض‌ها علیه فساد مالی نخست وزیر جمهوری چک، اهالی پایتخت این کشور با حضور در خیابان‌ها خواستار کناره‌گیری «آندره بابیش» شدند.

العالم-اروپا

ده‌ها هزار نفر از اهالی جمهوری چک روز سه شنبه با حضور در خیابان‌های «پراگ» پایتخت این کشور استعفای نخست وزیر جمهوری چک را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» دور مجدد اعتراض‌ها علیه «آندره بابیش» نخست وزیر جمهوری چک در میدان مرکزی «ونزلاس» و راهپیمایی در سطح شهر برگزار شد. اوایل سال جاری میلادی نیز دو تظاهرات علیه بابیش برگزار شد و چهار میلیون نفر کناره‌گیری نخست وزیر جمهوری چک را خواستار شدند.

بابیش، دومین فرد ثروتمند در جمهوری چک است. وی متهم است که در سال ۲۰۰۷ از مبالغ اتحادیه اروپا برای ساختن اقامتگاهی در کشورش استفاده کرد.

به گزارش این منبع خبری، علت شکل‌گیری آخرین دور از اعتراض‌ها در جمهوری چک علیه نخست وزیر این کشور اقدام اخیر دادستان کل بود که اتهامات وارده بر بابیش را رد کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، جمعیت حاضر در تظاهرات امروز در پراگ شعارهای «استعفا، استعفا» سر دادند.

بابیش با رد اتهام‌ها بارها گفته که قصد ندارد از مقام خود کناره‌گیری کند. نخست‌وزیر جمهوری چک مدعی است که اتهام‌ها علیه او دسیسه سیاسی جناح‌های رقیب است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست