آمریکا، «گفت‌‌و‌گوی کنسولی با ایران» را خواستار شد

چهارشنبه 20 آذر 1398
16:34
آمریکا، «گفت‌‌و‌گوی کنسولی با ایران» را خواستار شد
«برایان هوک» نماینده دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبه با «ان‌پی‌آر» با اشاره به آزادی «ژیو وانگ» تبعه آمریکایی از ایران، «گفت‌و‌گوی کنسولی» با تهران را خواستار شده است.

العالم _ آمریکا

«برایان هوک» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران ضمن تکرار مواضع واشنگتن درباره آزادی «ژیو وانگ» تبعه آمریکایی از ایران و همچنین ناآرامی‌ها در این کشور پس از افزایش بهای بنزین، درخواست گفت‌و‌گوی کنسولی با ایران را مطرح کرده است.

این مقام آمریکایی که پیش از این بارها در حمایت از اغتشاشگران در ایران و ناآرامی‌های اخیر در این کشور موضعگیری کرده است، در مصاحبه با «ان‌پی‌آر» (رادیو ملی آمریکا) هم اتهام‌های تندی به جمهوری اسلامی ایران زده است.

نماینده ویژه واشنگتن در امور ایران در پاسخ به سوالی درباره آزادی «ژیو وانگ» تبعه آمریکایی از ایران که به همزمان با آزادی دکتر «مسعود سلیمانی» استاد دانشگاه و پژوهشگر ایرانی از آمریکا صورت گرفت، گفت: «من با (ژیو وانگ) در زوریخ و در چارچوب مبادله زندانیان ملاقات کردم. مقام‌های سوئیس که شرکای فوق‌العاده ما بوده‌اند، توانستند تبادل را عملی کنند».

مجری ان‌پی‌آر با قطع صحبت‌های برایان هوک و برای روشن کردن مخاطبان آمریکایی برنامه خود گفت: «آنها (سوئیسی‌ها) میانجیگران ایالات متحده با ایران هستند».

هوک در پاسخ به این اظهارنظر به تکرار لفاظی علیه ایران پرداخت و گفت: «بله ما روابط دیپلماتیک با رژیم (ایران) نداریم و الان برای ۴۰ سال است که اینطور است و سوئیس به عنوان حافظ منافع ما (در ایران) شناخته شده است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان