تصویب قطعنامه روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل در زمینه کنترل تسلیحات

جمعه 22 آذر 1398
14:10
تصویب قطعنامه روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل در زمینه کنترل تسلیحات مجمع عمومی سازمان ملل متحد با 179 رای از جمله رای آمریکا، به اتفاق آرا قطعنامه پیشنهادی روسیه درباره تقویت سیستم کنترل تسلیحات، خلع سلاح و منع تکثیر سلاحهای کشتار جمعی را تصویب کرد.

العالم - اروپا

براساس این گزارش، هیچ کشوری به این قطعنامه رای منفی نداده است.

خبرگزاری تاس افزود: 179 کشور از جمله ایالات متحده آمریکا در حمایت از این قطعنامه رای دادند و هیچ کشوری رای منفی نداد. تنها اوکراین، گرجستان و جزایر پاپلائو رای ممتنع دادند.

این سند خواستار بررسی جدی عواقب منفی پایان معاهدات و توافقات در زمینه کنترل تسلیحات شده است.

این قطعنامه همچنین از نقش رهبری سازمان ملل در حفظ و ادامه مذاکرات در این زمینه استقبال کرده است. همچنین از دبیرکل سازمان ملل متحد می‌خواهد به کمکهای مورد نیاز برای حمایت از همگرایی در زمینه کنترل تسلیحات، خلع سلاح و منع تکثیر ادامه دهد و به تقویت سازو کار و سیستمهای موجود در این زمینه بپردازد.

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز