صدور حکم بازداشت برای قاتلان شهید «العلیاوی»

شنبه 23 آذر 1398
00:22
صدور حکم بازداشت برای قاتلان شهید «العلیاوی» شورای عالی قضایی عراق، برای 14 فرد متهم به قتل شهید العلیاوی، از فرماندهان الحشد الشعبی این کشور حکم بازداشت صادر کرد.

العالم-عراق

شورای عالی قضایی عراق شامگاه جمعه از صدور قرار بازداشت برای قاتلان شهید «وسام العلیاوی»، فرمانده نیروهای عصائب اهل الحق (زیر مجموعه الحشد العشبی) و برادرش «عصام العلیاوی» خبر داد.

به گزارش بغداد الیوم، قرار بازداشت برای ۱۴ فرد متهم به قتل این دو برادر عراقی صادر شده است و اسامی این متهمان که همگی از استان میسان عراق هستند؛ عبارت‌اند از : «سیف الدین جاسب»، «سعد فرحان البهادلی»، «مسلم عیدان عبل»، «حیدر عبد الامین الکعبی»، «صدام عزیز البخیتاوی»، «طالب قاسم الکنانی»، «حسین جبار الحلفی»، «علی کاظم الدبی»، «عبد الله حسن الکنانی»، «حسین اللامی»، «کاظم الحلفی»، «محمود البعاج»، «جواد کاظم الحلفی»، «عبد الله الکنانی»، «علی البختاوی»، «عبد الحسین زیدان»، «عقیل حسین اللامی»، «احمد الحلفی»، «سعد فرحان البهادل».

افراد نام‌برده سوم آبان ماه همزمان با بروز اعتراضات در استان میسان (جنوب عراق) به دفتر او در در این استان حمله کردند و او را مجروح کردند. قاتلان شهید علیاوی، از تعقیب او و برادرش که در حال حرکت به بیمارستان با خودروی آمبولانس بودند، دست بر نمی‌دارند و با حمله به خودور هر دوی آن‌ها را به شهادت می رسانند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت