درگیری معترضان لبنانی با نیروهای امنیتی در مرکز بیروت

يکشنبه 24 آذر 1398
02:48
درگیری معترضان لبنانی با نیروهای امنیتی در مرکز بیروت ساعاتی پس از بازگشت نسبی آرامش به بیروت، صدها نفر از معترضان با حمله به نیروهای امنیتی لبنان در مرکز پایتخت، دست به آشوب زدند.

العالم-لبنان

به گزارش المنار، معترضان لبنانی شنبه شب ساعاتی پس از بازگشت آرامش به پایتخت، شنبه شب به خیابان‌های بیروت آمدند و در میدان «النجمه» به شدت با نیروهای امنیتی درگیر شدند.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی لبنان نیز برای متفرق کردن معترضان اقدام به شلیک گاز اشک آور کردند.

فیلم‎های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‎دهد که معترضان با افتخار از حمله خود به سمت نیروهای امنیتی سخن می‎گویند.

منابع خبری لبنان گزارش داد که در این درگیری‌ها، تعدادی از معترضان و نیروهای امنیتی زخمی شدند.

از ۲۵ مهرماه تاکنون هزاران کارگر، کارمند، جوانان حزبی و فعالان مدنی، دانشجویان و معلمان دانشگاه ها و مدارس خصوصی و دولتی با تظاهرات، تجمع و اعتصاب در شهرهای مختلف لبنان خواستار اصلاح ساختار سیاسی، پایان دادن به سوء مدیریت و فساد مقام ها، رفع بیکاری، گرانی و تورم، جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی (لیره) و افزایش حقوق و مزایا هستند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد