آغاز عملیات گسترده علیه داعش در دیالی، شرق عراق

سه شنبه 26 آذر 1398
11:01
آغاز عملیات گسترده علیه داعش در دیالی، شرق عراق فرماندهی عملیات مشترک عراق در پاسخ به دو حمله تروریستی روز گذشته در دیالی، عملیاتی گسترده در این استان آغاز کرد.

العالم - عراق

در پی دو حمله تروریستی روز گذشته (دوشنبه - ۱۶ دسامبر) داعش به استان دیالی عراق که به کشته شدن شماری از نیروهای امنیتی عراق منجر شد، نیروهای امنیتی این کشور، امروز عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه بقایای داعش آغاز کردند.

به نوشته «بغداد الیوم»، نیروهای لشکر پنجم از تیپ 74 و هنگ‌های نظامی زیرمجموعه آن با همکاری نیروهای سازمان الحشد الشعبی، پلیس و نیروی هوایی از دو محور اصلی، بقایای داعش را در وادی «قزلاق» و «الثلاب» در شرق دیالی تحت پیگرد قرار داده‌اند.

هفته پیش نیز هفتمین مرحله از عملیات «ارادة النصر» (عزم پیروزی) در چهار محور از استان‌های کرکوک، دیالی و صلاح‌الدین به پایان رسید و طی آن شمار زیادی از مخفی‌گاه‌های تروریست‌ها نابود شد اما گویا این منطقه هنوز نیازمند تلاش‌های اطلاعاتی دقیق برای تعقیب هسته‌های خاموش تروریستی است.

موقعیت استان‌های دیالی، کرکوک و صلاح‌الدین

حملات پراکنده داعش و طرح‌های این گروه تروریستی با توجه به شرایط ناآرام این کشور و سهولت سوء‌استفاده از تظاهرات مردمی از سرگرفته شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از خلبان زن تا مهندسان جاده و کارکنان بنادر؛ روایت وزیر راه از زنان در جنگ


جنوب لبنان در آتش می سوزد؛ موج جدید بمب‌گذاری و تخریب خانه‌های مردم +فیلم


ترامپ و بازآرایی نفوذ واشنگتن در آمریکای لاتین؛ پاداش به همسوها، فشار بر مخالفان


بهای نفت کاهش یافت/ عقب‌نشینی قیمت طلا از اوج


آتش سوزی در بیمارستانی در پایتخت پاکستان جان ۱۵ نوزاد را گرفت


نایب رئیس مجلس: گام نخست برای هرگونه توافق، پذیرش شروط ایران است/ تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین اهرم های قدرت تهران است


واکنش شماری از نمایندگان دومای روسیه به طرح ائتلاف مشتاقان برای اعزام نیرو به اوکراین


تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی در حال انجام است


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری


قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد