آغاز عملیات گسترده علیه داعش در دیالی، شرق عراق

سه شنبه 26 آذر 1398
11:01
آغاز عملیات گسترده علیه داعش در دیالی، شرق عراق فرماندهی عملیات مشترک عراق در پاسخ به دو حمله تروریستی روز گذشته در دیالی، عملیاتی گسترده در این استان آغاز کرد.

العالم - عراق

در پی دو حمله تروریستی روز گذشته (دوشنبه - ۱۶ دسامبر) داعش به استان دیالی عراق که به کشته شدن شماری از نیروهای امنیتی عراق منجر شد، نیروهای امنیتی این کشور، امروز عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه بقایای داعش آغاز کردند.

به نوشته «بغداد الیوم»، نیروهای لشکر پنجم از تیپ 74 و هنگ‌های نظامی زیرمجموعه آن با همکاری نیروهای سازمان الحشد الشعبی، پلیس و نیروی هوایی از دو محور اصلی، بقایای داعش را در وادی «قزلاق» و «الثلاب» در شرق دیالی تحت پیگرد قرار داده‌اند.

هفته پیش نیز هفتمین مرحله از عملیات «ارادة النصر» (عزم پیروزی) در چهار محور از استان‌های کرکوک، دیالی و صلاح‌الدین به پایان رسید و طی آن شمار زیادی از مخفی‌گاه‌های تروریست‌ها نابود شد اما گویا این منطقه هنوز نیازمند تلاش‌های اطلاعاتی دقیق برای تعقیب هسته‌های خاموش تروریستی است.

موقعیت استان‌های دیالی، کرکوک و صلاح‌الدین

حملات پراکنده داعش و طرح‌های این گروه تروریستی با توجه به شرایط ناآرام این کشور و سهولت سوء‌استفاده از تظاهرات مردمی از سرگرفته شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم