معارضان بحرینی عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

سه شنبه 26 آذر 1398
15:05
معارضان بحرینی عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کردند معارضان بحرینی یک بار دیگر سیاست عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

العالم- بحرین

معارضان بحرینی با حضور در یک کنفرانس مطبوعاتی در لندن، سیاست عادی‌سازی روابط با رژیم صهوینیستی را رد و بار دیگر بر پایبندی خود به موضوع فلسطین تاکید کردند.

به گزارش وبگاه خبری شبکه «المیادین»، معارضان بحرینی از جامعه بین‌الملل خواستند که با فشار آوردن بر حکومت بحرین به دستگیری‌‌ها و اعدام‌های شهروندان بحرینی پایان دهد.

«موشیه بن عمار» خاخام قدس اشغالی هفته گذشته به بحرین سفر کرد که در جریان این سفر با پادشاه این کشور و تعدادی از علمای «خاورمیانه» دیدار کرد.

موشیه بن عمار از رهبران خاورمیانه خواست که با رژیم صهیونیستی صلح کنند و در همین ارتباط،‌ به پادشاه بحرین گفت: «برکت صلح قدس منجر به ایجاد روابط قوی با اسرائیل خواهد شد».

در همین راستا، «مرکز اطلاع‌رسانی انقلاب بحرین» فهرستی از کارشکنی‌های حقوق‌بشری حکومت بحرین را منتشر کرد که از جمله آن می‌توان به محاکمه‌های گروهی اشاره کرد.

در این فهرست، به تعداد محاکمه‌های گروهی و اعدام شهروندانی اشاره شده است که برخی از آنها بدون محاکمه عادلانه از زمان انقلاب بحرین در سال ۲۰۱۱ به اتهام‌های مختلفی سلب تابعیت شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی