روسیه در بندر طرطوس سوریه 500 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کند

سه شنبه 26 آذر 1398
18:25
روسیه در بندر طرطوس سوریه 500 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کند
معاون نخست وزیر روسیه از قصد این کشور برای بازسازی بندر طرطوس و احداث راه آهن عراق به سوریه خبر داد.

العالم _ اروپا

«یوری بوریسوف» معاون نخست‌وزیر روسیه امروز (سه‌شنبه) به خبرنگاران گفت که دولت مسکو تصمیم گرفته است در طول چهار سال، نیم میلیارد دلار در بازسازی بندر طورطوس سوریه سرمایه‌گذاری کند.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، بوریسوف که شب گذشته وارد دمشق شده بود، گفت که این بندر می‌تواند برای ۳۷۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کند و طرف روسی تصمیم گرفته است تا با بازسازی بندر، فعالیت آن را از سر گیرد.

معاون نخست‌وزیر روسیه همچنین از قصد این کشور برای تأسیس خط راه آهن جدید عراق و سوریه جهت افزایش قدرت تجاری بندر طرطوس خبر داد و گفت که این خط راه آهن می‌تواند گذرگاهی به دریای مدیترانه از یک سو و خلیج فارس از سوی دیگر باشد.

او همچنین بعد از ظهر امروز با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه نیز دیدار و در خصوص بندر طرطوس و واردات تولیدات کشاورزی گفت و‌گو کرد.

دفتر نخست‌وزیری روسیه روز گذشته به خبرنگاران گفت که این سفر پیش از نشست کمیته دولتی دوگانه صورت می‌گیرد؛ کمیته‌ای که قرار است در آن در خصوص مسائل تجاری و اقتصادی بحث و تبادل نظر شود.

از سوی دیگر، مدتی پیش یک هیأت تجاری سوریه به شبه جزیره کریمه سفر و با مسئولان این منطقه در خصوص افزایش مبادلات تجاری گفت‌و‌گو کرد.

مسکو در سال ۲۰۱۷در توافقی، بهره‌برداری ۴۹ ساله بندر طرطوس را به دست گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت