فرار عمر البشیر رییس جمهور مخلوع سودان از زندان ناکام ماند

چهارشنبه 27 آذر 1398
22:52
فرار عمر البشیر رییس جمهور مخلوع سودان از زندان ناکام ماند تلاش برای فراری دادن عمر البشیر رییس جمهوری مخلوع سودان ناکام ماند.

العالم ـ آفریقا

به گزارش رسانه‌های عربی، تلاش برای فراری دادن عمرالبشیر رییس جمهوری مخلوع سودان از زندان کوبر که قرار بود با مسموم کردن برخی افسران زندان انجام شود، به شکست انجامید.

یک منبع پارلمانی به العربیه گفت: مقام‌های سودانی نورالهدی محمد الشفیع همسرعبدالله برادر عمرالبشیر را بر اساس ماده ۱۳۰ مربوط به شروع به قتل، دستگیر کردند.

این منبع خاطرنشان کرد که زن برادر البشیر در صدد بود شماری از افسران زندان را با هدف فراری دادن عمرالبشیر مسموم کند.

منبع یاد شده افزود: تحقیقات از نور الهدی که در ارتش به عنوان پزشک مشغول کار است تا زمان مشخص شدن وضعیت پزشکی افسران مزبور ادامه دارد.

رسانه‌های محلی روز یکشنبه گزارش داده بودند که تلاش زن عبدالله البشیر (محبوس در زندان کوبر) برای ارسال غذا به زندان کوبر باعث ایجاد رعب و وحشت در این زندان شد.

دادگاه عالی سودان اخیرا با صدور حکمی "عمر البشیر" رئیس جمهوری مخلوع این کشور را به جرم فساد مالی به ۲ سال زندان محکوم کرد.

ماه آوریل (فروردین) گذشته سرلشکر "عبدالفتاح البرهان" از کشف ۱۱۳ میلیون دلار (آمریکا) در منزل البشیر خبر داد و حتی اعلام کرد که یک تیم از اطلاعات نظامی و دستگاه اطلاعاتی و پلیس و دادستانی این کشور موفق شدند بعد از تجسس در اقامتگاه رییس جمهوری مخلوع مبالغی پول ملی و ارز خارجی از جمله ۷ میلیون یورو، ۳۵۰ هزار دلار و ۵ میلیارد پوند سودانی (حدود ۱۰۵ میلیون دلار) کشف کنند.

به گزارش ایرنا، البشیر در آوریل گذشته (اواخر فروردین ماه ۱۳۹۸) پس از تظاهراتی که چند ماه طول کشید و چندین کشته نیز در پی داشت و در اعتراض به بیکاری و فساد برگزار می‌شد از قدرت کنار زده شد تا به پایان مسیر ۳۰ ساله در قدرت در سودان برسد.

او از سال ۱۹۸۹ (۱۳۷۸) حاکم این کشور بود که در ۱۹ دسامبر سال گذشته (۲۰۱۸) با برپایی تظاهرات‌هایی در خارطوم و تعدادی از ایالت‌های این کشور در اعتراض به گرانی و اوضاع بد معیشتی کشور در ۱۱ آوریل ۲۰۱۹ مجبور شد از قدرت کنار زده شود و در نتیجه یک دولت دولت انتقالی مورد حمایت عربستان سعودی و امارات متحده عربی قدرت را در این کشور در دست گرفت که ریاست دولت موقت آن را "عبدالله حمدوک" به عهده دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد