مخالف سرسخت عمران خان در پاکستان بازداشت شد

دوشنبه 2 دی 1398
16:54
مخالف سرسخت عمران خان در پاکستان بازداشت شد دیوان ملی احتساب پاکستان در ادامه پیگیری پرونده‌های اختلاس مربوط به مقام‌های سابق این کشور روز دوشنبه «احسن اقبال» دبیرکل حزب مسلم لیگ نواز و از مخالفان سرسخت عمران خان نخست وزیر پاکستان را بازداشت کرد.

العالم ـ آسیا

شبکه‌های خبری پاکستان امروز دوشنبه به نقل از سخنگوی دیوان ملی احتساب گزارش دادند: احسن اقبال نماینده مجلس ملی و وزیر سابق توسعه و برنامه ریزی به اتهام اختلاس مالی بازداشت شد.

بازداشت یکی دیگر از مخالفان عمران خان در حالی انجام شد که در روزهای اخیر برخی از سیاسیون جناح مخالف از دو حزب مسلم لیگ نواز و مردم که ماه‌های اخیر به اتهام پولشویی و اختلاس در زندا بسر می‌بردند، با قرار وثیقه آزاد شدند.

دیوان ملی احتساب پاکستان اعلام کرد: احسن اقبال متهم به زد وبند در یکی از پروژه‌های ورزشی در حوزه انتخاباتی است و احتمالا فردا به دادگاه منتقل شود.

اعضای ارشد حزب مسلم لیگ نواز با محکومیت بازداشت دبیرکل این حزب، مدعی شدند که دولت به کمک دیوان ملی احتساب در حال اجرای طرح انتقال سیاسی و تحت فشار قرار دادن اوپوزیسیون است.

رهبران حزب نهضت عدالت (تحریک انصاف) به عنوان حزب حاکم پاکستان به ویژه عمران خان هرگونه نرمش در قبال پرونده‌های اختلاس مالی سیاسیون وابسته به جناح مخالف را رد کرده و گفته است که دولت هرگز در برابر مفسدان مالی کوتاه نمی‌آید.

رهبران جناح مخالف شامل حزب مسلم لیگ نواز و حزب مردم هم می‌گویند پرونده‌سازی علیه آن‌ها با انگیزه سیاسی بوده است و عمران خان به دنبال سرکوب مخالفان خود است.

به گزارش ایرنا، جناح مخالف پاکستان از شهریورماه سال گذشته حزب عمران خان را به تقلب در انتخابات متهم کرده و سپس تصمیم گرفت تا رسیدن به نتیجه مشترک یعنی کنار زدن دولت، دست از اعتراض برندارد.

پس از روی کار آمدن دولت کنونی پاکستان فرآیند پیگیری پرونده‌های پولشویی و فساد مالی علیه مقامات و سیاستمداران این کشور افزایش پیدا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد