فائز السراج: لیبی چاره‌ای جز درخواست کمک نظامی از ترکیه ندارد/ دولت لیبی چاره‌ای جز درخواست کمک نظامی از ترکیه ندارد

دوشنبه 2 دی 1398
19:13
فائز السراج: لیبی چاره‌ای جز درخواست کمک نظامی از ترکیه ندارد/ دولت لیبی چاره‌ای جز درخواست کمک نظامی از ترکیه ندارد رئیس شورای دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد: توافقنامه لیبی با ترکیه مغایر قوانین بین‌المللی نیست.لیبی چاره‌ای جز درخواست کمک نظامی از ترکیه ندارد.

العالم - لیبی

فائز السراج رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی در گفتگو با روزنامه ایتالیایی «کوریره دلا سرا» اعلام کرد: مخالفان توافقنامه ما با ترکیه می‌توانند برای اعتراض به دادگاه‌ها و قوانین بین‌المللی متوسل شوند.

رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی در این باره گفت: منتقدان از خود بپرسند اگر جای ما بودند چکار می‌کردند و چه جایگزینی داشتند. لیبی مستقل و دارای حق امضای توافقنامه با دیگر کشورهاست. دولت لیبی چاره‌ای جز درخواست کمک نظامی از ترکیه ندارد. توافقنامه لیبی با ترکیه مغایر قوانین بین‌المللی نیست.

وی در ادامه افزود: دولت لیبی متهم به به واردات تانک و پهپاد از ترکیه شده است، اما سوال این است که شما چه انتظاری داشتید؟ لیبی و پایتخت آن با نابودی و اشغالگری مواجه است. آیا دولت ما باید در قبال این خونریزی‌ها بی تفاوت باشد؟

گفتنی است شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی و ترکیه ۲۷ نوامبر امسال به منظور دفاع از حقوق دو کشور طبق قوانین بین المللی دو توافقنامه دریایی و همکاری امنیتی و نظامی امضا کردند.

به گزارش آناتولی، این توافقنامه مطابق با قوانین بین المللی از جمله مفاد مربوط به کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد حقوق دریایی است و مانع انجام هرگونه رفتار خودسرانه در قلمرو آبی لیبی و ترکیه در مدیترانه خواهد شد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم


جبهه آزادی‌بخش فلسطین: طوفان‌الاقصی تغییری راهبردی در مسیر نبرد با اشغالگران بود


قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران در سالروز نبرد طوفان الأقصی


عبدالملک الحوثی: طوفان الاقصی بزرگ‌ترین حماسه جهادی ملت فلسطین است


عیادت نمایندگان رهبرمعظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی


پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود