ظریف دوشنبه به روسیه سفر می‌کند

پنج‌شنبه 5 دی 1398
16:45
ظریف دوشنبه به روسیه سفر می‌کند سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه برای بحث در مورد روابط دوجانبه، به مسکو سفر می‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

وزارت خارجه روسیه روز پنج‌شنبه اعلام کرد «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هفته آینده در یک سفر کاری، به مسکو پایتخت روسیه می‌رود.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه که امروز در نشست خبری هفتگی صحبت می‌کرد، گفت این سفر روز ۳۰ دسامبر (دوشنبه، ۹ دی) انجام می‌شود. قرار است ظریف در این سفر با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دیدار کند.

به گفته زاخارووا، در دیدار ظریف و لاوروف «روابط دوجانبه و توسعه بیش از پیش» این روابط مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

سفر ظریف به روسیه چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که «کاظم جلالی» به عنوان سفیر جدید ایران به مسکو رفت. وی امروز در مصاحبه‌ای درباره گسترش روابط نزدیک دو کشور از جمله در زمینه همکاری‌های نظامی و مبارزه با تروریسم ابراز امیدواری کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

چهار شهید و زخمی در حمله عربستان به استان تعز یمن


همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم