گفت وگوی تلفنی سیسی با ترامپ در باره لیبی/ حمایت رییس جمهوری مصر از حفتر

پنج‌شنبه 5 دی 1398
23:02
گفت وگوی تلفنی سیسی با ترامپ در باره لیبی/ حمایت رییس جمهوری مصر از حفتر رئیس‌جمهور مصر خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد که قاهره از تلاش‌های خلیفه حفتر برای مبارزه با تروریسم حمایت می‌کند.

العالم ـ مصر

بنابر گزارش اسپوتنیک، بسام راضی سخنگوی ریاست‌جمهوری مصر اعلام کرد عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهوری مصر و دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا درباره تحولات منطقه به‌ویژه اوضاع لیبی تلفنی گفت‌وگو کردند.

طبق این گزارش سیسی خطاب به ترامپ تاکید کرد که مصر از تلاش‌های گروه موسوم به ارتش ملی لیبی در مبارزه با تروریسم حمایت می‌کند.

از زمان سرنگونی رژیم «معمر قذافی» دیکتاتور معدوم لیبی در سال 2011، این کشور به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است.

ژنرال بازنشسته ارتش لیبی خلیفه حفتر که کنترل شرق کشور را بر عهده دارد، مورد حمایت برخی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله مصر و فرانسه است. وی طی چند ماه گذشته بارها تلاش کرده است از طریق لشکرکشی طرابلس را به سیطره خود درآورد و این در حالی است که حملات حفتر تاکنون نتیجه‌ای به جز کشته شدن شهروندان لیبی و آواره شدن هزاران نفر از آنها نداشته است.

از سوی دیگر، دولت وفاق ملی نیز که مورد پذیرش بین‌المللی قرار گرفته، تحت ریاست «فائز السراج» عمل کرده و کنترل غرب لیبی را در دست دارد و نیروهای این دولت با حملات حفتر مقابله کرده‌اند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه