«الحشد الشعبی»: حمله تروریستی داعش به جنوب سامرا خنثی شد

جمعه 6 دی 1398
11:34
«الحشد الشعبی»: حمله تروریستی داعش به جنوب سامرا خنثی شد «الحشد الشعبی» عراق از موفقیت خود در خنثی‌سازی حمله تروریستی داعش به جنوب سامرا خبر داد.

العالم - عراق

«الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) امروز (جمعه) اعلام کرد، جلوی حمله گروه تروریستی داعش به جنوب شهر سامرا را گرفته است.

بر اساس گزارش وبگاه «بغداد الیوم»، الحشد الشعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، عناصر داعش که قصد نفوذ از منطقه «تل الذهب» در جنوب سامرا و قطع مسیر استراتژیک « قناة ۱۴» به سمت شهر «البلد» و مرقد «سید محمد» (از فرزندان امام هادی علیه‌السلام) را داشتند با دوربین‌ها حرارتی شناسایی شدند و جلوی نفوذ آنها به جنوب سامرا گرفته شده است.

در ادامه این بیانیه اعلام شده، نیروهای ویژه آماده بررسی مسیری هستند که داعش از طریق آن قصد نفوذ را داشته است.

در همین ارتباط، الحشد الشعبی اخیرا در قالب نیروهای مشترک عراق با پیگرد عناصر داعش در شرق کشور دو مخفیگاه تروریست‌ها را کشف کرد و در جنوب موصل یک حمله بزرگ داعش را ناکام گذاشت.

گروهک تروریستی داعش در تابستان ۲۰۱۴ با حمله به عراق بخش‌هایی از این کشور را اشغال کرد؛ عراق در سال ۲۰۱۷ از پیروزی بر داعش و بازپس‌گیری مناطق اشغال شده خبر داد اما هسته‌های خفته گروهک مذکور هنوز در این کشور حضور دارند و هر از چند گاهی دست به اقدامات محدودی می‌زنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران