تلفات سنگین تروریست‌ها در حمله به ارتش سوریه در ادلب

يکشنبه 8 دی 1398
00:16
تلفات سنگین تروریست‌ها در حمله به ارتش سوریه در ادلب ارتش روسیه اعلام کرد که در حمله تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در استان ادلب، دست کم 30 تروریست کشته یا مجروح شدند.

العالم-سوریه

ارتش روسیه روز شنبه گزارش داد که ارتش سوریه با حمله گسترده تروریست‌ها در استان ادلب مقابله کردند.

بر اساس گفته ارتش روسیه،‌ در این حمله دست 30 تروریست کشته یا مجروح شدند و ارتش سوریه نیز در این حمله هیچگونه تلفاتی نداشته است.

ژنرال «یوری بورنکوف» رئیس مرکز روسی آشتی در سوریه گفت: «پیشتر ارتش سوریه با دو حمله تروریست‌ها مقابله کرده و هر بار حدود 50 تروریست در این حملات حضور داشتند.»

وی افزود: «افراد مسلح از گروه تروریستی «تحریر الشام» (جبهة النصرة سابق) دو حمله به مواضع ارتش سوریه در نزدیکی شهر "جرجناز" در استان ادلب انجام دادند. در هر حمله 50 فرد مسلح حضور داشتند که با 5 الی 6 خودروی نظامی با تسلیحات سنگین پشتیبانی می‌شدند.»

جنوب و جنوب شرق استان ادلب در روزهای گذشته شاهد تشدید درگیری‌هاست. ارتش سوریه موفق شده که طی روزهای اخیر بیش از سی روستا را در شرق شهر معرة النعمان آزاد و پاکسازی کند.

0% ...

آخرین اخبار

رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم