شهدای حشد الشعبی در بغداد تشییع می شوند

سه شنبه 10 دی 1398
00:42
فرماندهی حشد الشعبی عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد که پیکرهای شهدای حمله وحشیانه آمریکا به مقر نیروهای بسیج مردمی در الانبار فردا سه شنبه در بغداد تشییع می شوند.

العالم - عراق

در این بیانیه خطاب به ملت عراق از آنان خواسته شده برای تشییع شهدای قهرمان و مدافعان دفاع از کیان و سرزمین عراق در مقابله با تروریست های داعش که وحشیانه و ناجوانمردانه هدف حمله آمریکا قرار گرفتند، شرکت کنند.

در این بیانیه زمان و محل تشییع پیکر شهدای حشد الشعبی ساعت 10 روز سه شنبه میدان الحریه واقع در الکراده بغداد اعلام شده است.

جنگنده های نظامی آمریکا یکشنبه شب مقر نیروهای تیپ‌های ۴۵ و ۴۶ الحشد الشعبی در منطقه القائم در غرب استان الانبار را هدف گرفتند.

بر اساس تازه ترین آمار، تعداد شهدای این حمله به بیش از ۳۰ نفر افزایش یافته و شمار زخمی ها نیز ده‌ها نفر برآورد شده است.

بلافاصله پس از این حمله، مردم، مسوولان، شخصیت‌های سیاسی و اجرایی عراق، اقدام آمریکا در نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور را محکوم کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد