آغاز ثبت نام متقاضیان کمک معیشتی که یارانه نقدی نمی گیرند

سه شنبه 10 دی 1398
17:00
آغاز ثبت نام متقاضیان کمک معیشتی که یارانه نقدی نمی گیرند وزارت کار اعلام کرد: زمان ثبت درخواست دریافت حمایت معیشتی برای افرادی که در لیست یارانه بگیران نقدی نیستند و درخواست خود را در مهلت مقرر در کد دستوری #۶۳۶۹* ثبت کرده اند، آغاز شد.

العالم _ ایران / اقتصادی

اطلاعیه شماره ۱۲ ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی منتشر شد.

بر اساس این اطلاعیه، ثبت درخواست دریافت حمایت معیشتی برای افرادی که در لیست یارانه بگیران نقدی (۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان) نیستند و درخواست خود را در مهلت مقرر در کد دستوری #۶۳۶۹* ثبت کرده اند، آغاز شد.

طی روزهای سوم الی بیستم آذر ماه، ۶۶۶ هزار و ۷۷۴ سرپرست خانواری که در لیست یارانه بگیران نبودند و خود را حائز دریافت بسته حمایت معیشتی می‌دانستند، اقدام به ثبت شماره ملی خود در کد دستوری #۶۳۶۹* کردند، این افراد می‌توانند از (ساعت ۲۲ امشب، سه شنبه ۱۰ دیماه ۹۸) با مراجعه به سایت hemayat.mcls.gov.ir نسبت به ثبت درخواست دریافت این بسته اقدام نمایند.

برای ثبت نام نیز سرپرست خانوار باید اطلاعات هویتی و شماره تلفن همراه خود را در سامانه ثبت کند.

مهلت ثبت درخواست در سایت، از ساعت ۲۲ امشب مورخ دهم دی ماه به مدت ۱۴ روز (تا ۲۴ دی ماه) فراهم شده است.

پس از بررسی اولیه اطلاعات و تعیین وضعیت، نتیجه بررسی درخواست متقاضیان به شماره تلفن همراه ثبت شده در سامانه، پیامک خواهد شد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم


شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد