پنتاگون ۷۵۰ نظامی دیگر در خاورمیانه مستقر خواهد کرد

چهارشنبه 11 دی 1398
06:05
پنتاگون ۷۵۰ نظامی دیگر در خاورمیانه مستقر خواهد کرد
وزارت دفاع آمریکا بامداد چهارشنبه اعلام کرد ۷۵۰ نظامی دیگر را عازم منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) خواهد کرد.

العالم-آمریکا

وزارت دفاع آمریکا بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) اعلام کرد واشنگتن در واکنش به حوادث عراق قصد دارد ۷۵۰ سرباز آمریکایی را در خاورمیانه (غرب آسیا) مستقر کند.

«مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا گفته نیروهای آمریکا آماده‌ استقرار در خاورمیانه ظرف روزهای آینده هستند.

دقایقی قبل‌تر مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با ای‌بی‌سی گفتند که پنتاگون قصد دارد ۷۰۰ نیروی نظامی دیگر در خاورمیانه (غرب آسیا) مستقر کند.

شبکه خبری «ای‌بی‌سی‌» مدعی شده پنتاگون، بعد از حوادث امروز مقابل سفارت آمریکا در بغداد، قصد اعزام نظامیان بیشتر به منطقه را دارد.

یک مقام ارشد سابق دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا گفته مقام‌های این کشور به دلیل نگرانی‌ها از احتمال حمله به سفارت آمریکا در بغداد در حال برنامه‌ریزی برای تخلیه آن در صورت لزوم هستند.

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اندکی بعدتر به ای‌بی‌سی گفته که واشنگتن با توجه به «ایمن بودن» کلیه کارکنان سفارت فعلاً قصد تخلیه آن را ندارد.

سفارت آمریکا در بغداد از صبح سه‌شنبه به صحنه اعتراضات ضد آمریکایی تبدیل شد. تظاهرات‌کنندگان برای اعتراض به حمله هوایی اخیر آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی در شهرستان «القائم» در استان «الانبار» مقابل سفارت آمریکا تجمع کردند.

دولت دونالد ترامپ و شخص او چندین بار ایران را به دست داشتن در این تظاهرات‌ها متهم کرده‌اند. تهران این اتهامات را تکذیب کرده است.

دو مقام آمریکایی به ای‌بی‌سی می‌گویند با شدت گرفتن تنش‌ها میان آمریکا و «نیروهای نیابتی ایران»، پنتاگون در حال بررسی طرحی جدید برای استقرار نیرو در خاورمیانه است. یک مقام آمریکایی گفته که شمار نیروها احتمالاض نزدیک به ۷۰۰ نفر خواهد بود.

در حال حاضر ۵۰۰۰ نیروی آمریکایی در عراق مستقر هستند. واشنگتن مدعی است هدف از استقرار این نیروها آموزش و حمایت از نیروهای امنیتی عراق برای مبارزه با گروه تروریستی داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد