پرواز هواپیماهای جاسوسی آمریکا بر فراز کره همزمان با تهدیدات کره شمالی

چهارشنبه 11 دی 1398
11:27
پرواز هواپیماهای جاسوسی آمریکا بر فراز کره همزمان با تهدیدات کره شمالی
به دنبال تهدیدهای جدید کره شمالی، آمریکا مجددا هواپیماهای جاسوسی خود را بر فراز شبه‌جزیره کره به پرواز درآورد.

العالم - آسیا

به دنبال تهدیدهای «کیم‌جونگ‌اون» رهبر کره شمالی، هواپیماهای جاسوسی آمریکا روز چهارشنبه و با آغاز سال نو میلادی بر فراز آسمان شبه‌جزیره کره پرواز کردند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، یک فروند هواپیمای «ریوت جوینت RC-135W» نیروی هوایی آمریکا در ساعت 8:25 صبح (به وقت محلی) از پایگاه هوایی «کادنا» ژاپن برای انجام ماموریتی در دریای شرقی، پرواز کرد؛ در حالی که هواپیمای « EP-3E» نیروی دریایی آمریکا نیز در ارتفاع 25 هزار پایی پیرامون آسمان کره جنوبی پرواز کرد.

کیم گفته بود، در صورتی که آمریکا پیشنهاد تازه‌ای برای باز شدن قفل مذاکرات هسته‌ای ارائه نکند، یک «هدیه کریسمس» برای این کشور خواهد داشت. آمریکا نیز از زمان هشدار پیونگ‌یانگ در ماه گذشته نظارت دقیقی را بر روی کره شمالی دارد.

این تهدید باعث ایجاد گمانه‌زنی‌هایی شده بود مبنی بر اینکه پیونگ‌یانگ ممکن است به وقفه چندین ماهه بر سر آزمایش موشک‌های قاره‌پیما پایان دهد.

گفت‌وگوهای هسته‌ای میان کره شمالی و آمریکا از زمان برگزاری دومین دیدار میان کیم و «دونالد ترامپ» در هانوی در آغاز سال جاری میلادی به بن‌بست برخورد.

پیونگ‌یانگ خواستار کاهش تحریم‌های بین‌المللی وضع‌شده علیه این کشور به بهانه برنامه موشکی و هسته‌ای شد، اما واشنگتن رفع تحریم‌ها را به اقدامات ملموس از سوی پیونگ‌یانگ در جهت خلع سلاح هسته‌ای منوط کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز