پامپئو: آمریکا بر تنش زدایی متعهد است

جمعه 13 دی 1398
15:22
پامپئو: آمریکا بر تنش زدایی متعهد است وزیر خارجه آمریکا از گفت‌وگوی تلفنی خود با دیپلمات چینی و وزیر خارجه انگلیس درباره ترور سردار سلیمانی در عراق خبر داد و مدعی شد که واشنگتن متعد به تنش زدایی است.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: «امروز با "یانگ جیه چی" از مقامات ارشد چین درباره تصمیم دونالد ترامپ برای حذف (سردار)قاسم سلیمانی در واکنش به تهدید جان آمریکایی‌ها صحبت کردم. من(در این گفت‌وگو) بر تعهدمان به تنش زدایی تاکید کردم.»

یانگ جیه چی از دیپلماتهای ارشد چینی و رئیس اداره روابط خارجی حزب کمونیست چین است.

پامپئو در توئیت دیگر همچنین نوشت: «با دومینیک راب وزیر خارجه انگلیس درباره تصمیم اخیر برای اقدام دفاعی برای حذف قاسم سلیمانی صحبت کردم. شپاسگزارم که متحدان ما تهدیدهای تهاجمی از سوی سپاه قدس ایران را تشخیص میدهند. ایالات متحده بر تنش زدایی متعهد باقی میماند.»

دولت چین امروز (جمعه) به ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط نظامیان تروریست آمریکایی در بغداد، واکنش نشان داد.

وزارت خارجه چین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ترور سردار سلیمانی، از طرف‌های درگیر خواست آرامش خود را حفظ کرده و خویشتن‌داری نشان دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم