عبدالله عبدالله در تماس تلفنی با ظریف شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفت

شنبه 14 دی 1398
15:49
عبدالله عبدالله در تماس تلفنی با ظریف شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفت
رئیس اجرایی دولت افغانستان در تماس تلفنی با وزیر خارجه ایران شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفت.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و «عبدالله عبدالله» رئیس اجرایی دولت افغانستان دقایقی پیش در گفتگویی تلفنی در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه و مهمترین مسائل منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کردند.

عبدالله در این تماس تلفنی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی را به وزیر امور خارجه و دولت و ملت ایران و خانواده ایشان تسلیت گفت.

وزرای خارجه چین و تاجیکستان نیز پیش از این در گفتگوهای تلفنی جداگانه با ظریف به رایزنی پرداختند. در این گفتگوها درباره مناسبات دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه تحولات پس از ترور شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی بحث و تبادل نظر شد.

ظریف شب گذشته نیز با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد تلفنی گفتگو کرد. وزیر خارجه ایران در این گفتگو عواقب ترور سردار سلیمانی را متوجه رژیم تروریستی آمریکا خواند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران شب گذشته در گفتگویی تلویزیونی درباره تماس‌های همتایانش در پی ترور شهید سلیمانی گفت: بعد از شنیدن خبر بسیار تلخ شهادت برادر عزیزم سهپبد سلیمانی تا قبل از اینکه در این برنامه حضور یابم در جلسه بودم. چند وزیر خارجه غربی و از منطقه درخواست تماس داشتند که من در جلسه بودم و فرصت نشد، انشاءالله فردا به تماس‌ها پاسخ خواهیم داد.

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون الحشدالشعبی بامداد دیروز (جمعه) ۱۳ دی ماه در حمله آمریکا به نزدیکی فرودگاه بغداد به شهارت رسیدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ