ادعای رهگیری جنگنده «اف-35» در نزدیکی حریم هوایی سوریه

شنبه 14 دی 1398
21:04
ادعای رهگیری جنگنده «اف-35» در نزدیکی حریم هوایی سوریه یک وبگاه امور نظامی مدعی شد که رادارهای چینی مستقر در سوریه یک فروند جنگنده «اف-35» آمریکا که قصد نفوذ به حریم هوایی این کشور را داشت، رهگیری کردند.

العالم - سوریه

یک وبگاه امور نظامی شنبه مدعی شد که رادارهای چینی موفق شده‌اند یک جنگنده «اف-۳۵» ارتش آمریکا را نزدیک حریم هوایی سوریه رهگیری کنند.

وبگاه «بالگریا میلتری» به نقل از وبگاه چینی «سوهو» مدعی شد که رادار برد بلند «جی وای ال-۱» مستقر در سوریه موفق شده یک فروند جنگنده اف-۳۵ ارتش آمریکا را که قصد عبور از مرزهای سوریه را داشت، رهگیری کند.

به نوشته این وبگاه، رادارهای برد بلند جی وای ال-۱ و جی-۲۷ باند وی‌ایچ‌اف با برد ۴۵۰ کیلومتر برای پشتیبانی از سامانه‌های دفاع موشکی «اس-۳۰۰» و «اس-۴۰۰» برابر حملات جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا و رژیم اسرائیل در سوریه استقرار یافته‌اند.

به گفته این منبع خبری، رادار بردبلند جی وای ال-۱ در بزرگراه «ام-۴» که «لاذقیه» را به «ادلب» متصل می‌کند، مستقر است و به نیروهای سوری و روس در رهگیری جنگنده‌های آمریکا و اسرائیل کمک می‌کند.

به گفته کارشناسان نظامی، در حالی که سامانه اس-۳۰۰ و اس-۴۰۰ به خوبی اهداف پنهان کار در شرق و مراکز سوریه را رهگیری می‌کنند، این رادارهای چینی قادرند این اهداف را از فاصله حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر را رهگیری کنند.

وبگاه بالگریا میلیتری در خاتمه نوشت که این رادارهای چینی سال گذشته میلادی تحویل ارتش سوریه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد