خبر فوری:

دو ائتلاف پارلمان عراق قانون اخراج نیروهای آمریکایی را ارائه می کنند

يکشنبه 15 دی 1398
03:06
دو ائتلاف پارلمان عراق قانون اخراج نیروهای آمریکایی را ارائه می کنند دو ائتلاف بزرگ فتح و سائرون پارلمان عراق درباره پیشنهاد ارائه قانون اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور به توافق رسیدند.

العالم - عراق

شبکه خبری المیادین خبر داد که دو ائتلاف الفتح (به ریاست هادی العامری) و السائرون (وابسته به جریان صدر) در پارلمان عراق درباره پیشنهاد ارائه قانون اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور به توافق رسیدند.

این توافق پس از اقدام تروریستی بامداد روز جمعه آمریکا بود که طی آن سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی ترور کردند.

«هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق، روز جمعه نیز در بیانیه‌ای ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را یک «شرارت کثیف» توصیف کرد و از تمامی گروههای سیاسی عراق خواسته بود تا در راستای اخراج نیروهای خارجی از عراق متحد شوند.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو


پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل