دلیل حضور پیکر شهید المهندس در ایران چیست؟

يکشنبه 15 دی 1398
08:08
دلیل حضور پیکر شهید المهندس در ایران چیست؟ پیکر ابو مهدی المهندس به همراه پیکر سپهبد قاسم سلیمانی و هم‌رزمانش وارد ایران شد.

العالم _ ایران / سیاسی

الحشدالشعبی اعلام کرد که پیکر «ابومهدی المهندس» برای انجام آزمایش دی‌ان‌ای به تهران منتقل شده و پس از انجام‌ آزمایش‌ها به نجف باز می‌گردد و در قبرستان «وادی‌السلام» به خاک سپرده خواهد شد.

الحشدالشعبی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل شدت انفجار حمله تروریستی بامداد جمعه، تکه‌های پیکر ابومهدی المهندس با تکه‌هایی از پیکر یکی دیگر از شهدای الحشد الشعبی و پیکر سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ترکیب شده است.

در این بیانیه آمده است که پس از انجام عملیات دی‌ان‌ای،‌ پیکر المهندس به عراق بازخواهد گشت تا طبق وصیت وی، در قبرستان وادی‌السلام به خاک سپرده شود.

این در حالی است که مردم ایران درخواست تشییع پیکر پاک شهدای عزیز و همرزمان عراقی شهید سردار سلیمانی را داشتند تا این شهید بزرگوار و یارانش نیز در ایران تشییع شود.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد