مشاور ریاست‌جمهوری یمن: واکنش به اقدام آمریکا محدود به پاسخ ایران نمی‌شود

يکشنبه 15 دی 1398
12:50
مشاور ریاست‌جمهوری یمن: واکنش به اقدام آمریکا محدود به پاسخ ایران نمی‌شود مشاور ریاست شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد، اقدام عملی علیه جنایت آمریکا در ترور فرماندهان مقاومت با تحرکات مردمی آغاز شده و پاسخ به آن تنها محدود به جمهوری اسلامی ایران نخواهد شد.

العالم- یمن

«عبدالإله حجر» مشاور ریاست شورای عالی سیاسی یمن (شورای عالی سیاسی یمن معادل ریاست‌جمهوری است) اعلام کرد، «دشمن صهیونیستی و آمریکایی» با ترور «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده «الحشد الشعبی» عراق دنبال شکست عزم و اراده مقاومت بود.

بر اساس گزارش «انصارالله»، حجر ادامه داد: این اقدام حنایتکارانه فرصتی برای هدایت قطب‌نمای واقعی به سمت دشمن آمریکایی و اسرائیلی است؛ اقدام عملی علیه این جنایت با تحرکات مردمی آغاز شده و پاسخ به آن تنها محدود به جمهوری اسلامی ایران نخواهد شد.

این مقام یمنی سپس تصریح کرد، رئیس‌جمهور آمریکا با این جنایت قصد پیروز شدن در دور دوم رئیس‌جمهوری را داشت اما به دست خودش، خود را سرنگون کرد.

حجر تأکید کرد، عکس‌العمل‌های آمریکایی نشان دهنده نگرانی و ترس بسیار آنها از پاسخ‌ها به ترور سردار سلیمانی است.

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن هم امروز درباره هرگونه تأخیر در پاسخ به اقدام اخیر آمریکا هشدار داد.

محمد علی الحوثی در توییتر نوشت: ایران با توجه به امکاناتی که دارد از پاسخ ناتوان نیست اما تأخیر در این پاسخ به نفع ایران نیست و حوصله به خرج دادن در پاسخ کمکی به این کشور نمی‌کند. کسی که اولویت‌ها را درک می‌کند اهمیت حرکت عملی سریع و مسؤولانه به دور از جنگ لفظی را می‌داند. صلح را انسان‌های ضعیف نمی‌سازند و پیروزی را دست‌های لرزان به دست نمی‌آورند.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم