نگرانی از افزایش تنش ها در خاورمیانه/ ارزش سهام توکیو و سئول به دنبال شهادت سردار سلیمانی کاهش یافت

دوشنبه 16 دی 1398
07:14
نگرانی از افزایش تنش ها در خاورمیانه/ ارزش سهام توکیو و سئول به دنبال شهادت سردار سلیمانی کاهش یافت ارزش بازار بورس کشورهای ژاپن و کره جنوبی امروز دوشنبه در نخستین روز کاری سال ۲۰۲۰ بازار بورس این دو کشور، به دلیل افزایش تنش ها در خاورمیانه به دنبال شهادت سردار قاسم سلیمانی به شدت کاهش یافته است.

العالم ـ آسیا

کیودو خبرگزاری رسمی ژاپن گزارش کرد در ۱۵ دقیقه اول معاملات امروز، بورس نیککی ژاپن ۴۳۱.۷۵ واحد یا ۱.۸۳ درصد در مقایسه با آخرین روز کاری سال ۲۰۱۹ کاهش داشته است.

بازارهای توکیو از روز سه شنبه گذشته برای تعطیلات سال نو بسته شده بود با بازگشایی بازار بورس ژاپن در امروز (دوشنبه) شاخص گسترده تر (Topix) بورس اوراق بهادار توکیو نیز ۲۵.۷۹ واحد برابر یا ۱.۵۰ درصد کاهش یافت.

در سئول نیز آنطور که یونهاپ خبرگزاری رسمی کره جنوبی گزارش کرده است ارزش بازار سهام این کشور (KOSPI) در ۱۵ دقیقه اول معاملات، به دلیل نگرانی از افزایش تنش ها در خاورمیانه، ۱۸.۴۳ واحد برابر با ۰.۸۵ درصد کاهش یافت.

این گزارش می افزاید بسیاری از شرکت های بزرگ این کشور از جمله هیوندا و سامسونگ نیز از ۷ دهم درصد تا ۱.۵ درصد ارزش سهام خود را از دست داده اند.

یونهاپ می گوید واحد پول ملی نیز ۱۱۱۶.۳۵ وون در برابر هر دلار معامله شد که نسبت به آخرین روز کاری هفته پیش ۰.۲۵ کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا، سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه ۸ نفر دیگر بامداد روز جمعه در مسیر فرودگاه بغداد به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و با پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) ترور شدند و به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد