فریاد انتقام شیوخ عشایر عراق: حاج قاسم مهمان ما بود/ پایگاه های آمریکا باید جمع شوند +فیلم

دوشنبه 16 دی 1398
08:39
شیخ عشایر عراق در گفتگو با "العالم" خطاب به سایر شیوخ گفت: سردار مهمان ما بود و در خانه ما به شهادت رسید، باید انتقام او را بگیریم.

العالم - عراق

شیخ عشایر عراق تأکید کرد که آمریکا دشمن درجه یک ماست. اگر آمریکا امروز از عراق خارج نشود ما دیگر ملاحظه حکومت را نخواهیم کرد. پایگاه های امریکا باید جمع شوند.

برای ما عشایر عراق مرگ بهتر است از آن است که مهمانمان در خانه مان مورد ظلم قرار بگیرد. قاسم سلیمانی مهمان ما بود. ای برادران من ای شیوخ عرب؛ روزی که ما علیه انگلیس قیام کردیم، به خدا قسم که آنها جنایتی در این حد مرتکب نشده بودند. ای شیوخ عشایر این جنایت، اهانت به شماست. اهانت به عراق است نه حرمتی به حاکمیت عراق باقی مانده و نه احترامی برای عراقی ها و دولت عراق. کجای کارید؟ می خواهید چه کنید؟

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است