برهم صالح: در شرایط دشوار و پیچیده ای قرار داریم

دوشنبه 16 دی 1398
15:51
برهم صالح: در شرایط دشوار و پیچیده ای قرار داریم رئیس جمهوری عراق امروز اظهار داشت که کشورش در شرایط دشوار و پیچیده ای قرار دارد.

العالم-عراق

برهم صالح رئیس جمهوری عراق امروز اعلام کرد: ما در شرایط بسیار پیچیده ای قرار داریم که اقتضا می کند ملت عراق با یکدیگر متحد باشد و منافع ملی را در نظر داشته باشد.

وی که به مناسبت نود و نهمین سالگرد تاسیس ارتش عراق سخن می گفت، افزود: نود و نهمین سالروز تأسیس ارتش شجاع عراق را امروز گرامی می‌داریم و عراقی‌ها با افتخار فراوان اقدامات قهرمانانه ارتش و نیروهای وفادار آن از مردم گرفته تا پیشمرگه ها و قبایل به منظور بیرون راندن و شکست تروریسم را به یاد می‌آورند. ما این مناسبت را به خاطر می‌آوریم زیرا امروز در شرایط دشوار و بسیار پیچیده‌ای زندگی می‌کنیم و این مسأله همه ما را فرا می‌خواند تا متحد شده و منافع عالی ملی را برای حفظ امنیت، حاکمیت و ثبات عراق در اولویت قرار دهیم.

صالح افزود: در مرحله بعدی که نیازمند هم‌افزایی و اقدام مشترک بین همه عراقی‌ها و کلیه اقشار آنها است، اولویت با تداوم پیروزی‌ها از طریق تعقیب بقایای باندهای تروریستی، تحقق پیروزی قاطع و نهایی، برآورده کردن خواسته‌های همه عراقی‌ها در داشتن زندگی آزاد و با عزت به گونه‌ای است که کشورشان، حاکمیت و استقلال آن حفظ شده، بازسازی شهرهای آزاد شده و خیز اقتصادی برای تأمین آینده نسل‌های بعدی صورت بگیرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض