لاریجانی:

200 میلیون یورو برای حمایت از نیروی قدس اختصاص می‌دهیم

سه شنبه 17 دی 1398
09:16
200 میلیون یورو برای حمایت از نیروی قدس اختصاص می‌دهیم رئیس مجلس گفت: در دو ماه باقیمانده 200 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای حمایت از نیروی قدس اختصاص می‌دهیم.

العالم - ایران

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه 17 دی) در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی «طرح اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی»، با بیان اینکه همه ملت ایران پشتیبان محور مقاومت هستند،‌ گفت:‌ در دو ماه باقی مانده 200 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای حمایت از نیروی قدس اختصاص می‌دهیم.

وی افزود: این میزان اعتبار برای حمایت از نیروی قدس سپاه پاسداران که مسوولیت مقاومت در سطح منطقه را برعهده دارد تعلق گرفته و بودجه آن افزایش می یابد.

رئیس مجلس تصریح کرد: اذن تخصیص این مبلغ از مقام معظم رهبری اخذ شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم