وزیر خارجه عراق: هرگز اجازه نمی‌‌دهیم عراق صحنه جنگ باشد

سه شنبه 17 دی 1398
19:40
وزیر خارجه عراق: هرگز اجازه نمی‌‌دهیم عراق صحنه جنگ باشد وزیر خارجه هلند در تماس تلفنی با همتای عراقی خود تحولات این کشور را بررسی کرد.

العالم - عراق

«استیو بلوک» وزیر خارجه هلند با «محمد علی الحکیم» همتای عراقی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

وزارت خارجه عراق امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که الحکیم در این گفت‌وگوی تلفنی بر ضرورت احترام به حاکمیت عراق تأکید کرد و گفت «عراق هرگز اجازه نخواهد داد که به صحنه جنگ تبدیل شود.»

او همچنین خواستار توقف تجاوزات شد و بر ضرورت احترام به حاکمیت عراق تأکید کرد و از تلاش‌های هلند در چارچوب ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با داعش قدردانی کرد.

وزیر خارجه هلند نیز بر حمایت کشورش از تلاش‌های عراق در تحقق امنیت و ثبات این کشور، استمرار همکاری بین دو کشور و تلاش برای آرام‌سازی و ممانعت از تشدید تنش‌ها تأکید کرد.

آمریکا بامداد جمعه سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در بغداد را به شهادت رساند.

عراق روز یکشنبه شکوائیه‌ای علیه آمریکا به دلیل حمله هوایی به عراق، تقدیم شورای امنیت سازمان ملل کرد.

وزارت خارجه عراق تأکید کرد که بغداد از شورای امنیت می‌خواهد «بمباران و ترور در بغداد» را محکوم کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو