نخست‌وزیر پیشین قطر: پاسخ ایران عجولانه نیست

سه شنبه 17 دی 1398
18:16
نخست‌وزیر پیشین قطر: پاسخ ایران عجولانه نیست نخست‌وزیر و وزیر خارجه پیشین قطر در واکنش به ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد که «تصور نمی‌کنم ایرانی‌ها به پاسخ عجولانه اقدام کنند.»

العالم - آسیا

«حمد بن جاسم» نخست‌وزیر پیشین قطر امروز سه‌شنبه دیدگاه خود درباره بحران در منطقه را بیان کرد.

بن جاسم در صفحه توئیتر خود نوشت: «در سایه تحولات اخیر در منطقه، آنگونه که قبلا گفته بودم تصور نمی‌کنم جنگ فراگیر رخ دهد و گمان نمی‌کنم ایرانی‌ها دست به پاسخ عجولانه بزنند، بر اساس تجربه قبلی که با ایرانی‌ها دارم، آنها در کمین نشسته و به دنبال پاسخی می‌مانند که دستآورد جدیدی محقق کرده و به نفع استراتژی آن‌ها باشد.»

او گفت: «ایرانی‌ها باهوش‌ هستند و در تصمیمات خود عجله نمی‌کنند.»

بن جاسم همچنین با اشاره به تصمیمات شتابزده اعراب نوشت: «آنچه من از آن می‌ترسم تصمیمات عربی و شورای همکاری خلیج (فارس) است که دائما به صورت شتابزده با حوادث برخورد می‌کنند، آنگونه که می‌دانیم، برایشان مهم نیست که این تصمیم به زیان باشد، حتی اگر بر اساس موضع استراتژیک برای حفظ منافع ملت‌هایشان در منطقه نباشد.»

او همچنین نوشت: «به زودی می‌شنویم که نشستی عربی یا سران شورای همکاری خلیج فارس برای بررسی تحولات کنونی برگزار می‌کنند و من می‌توانم محتوای بیانیه‌ای که می‌خواهند صادر کنند حدس بزنم اما از حاضرین در این نشست‌ها و سران آن‌ها سوال می‌کنم که واقعا می‌خواهید چه کار کنید؟»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد