وزیر اماراتی: امیدواریم تنش دیگری در راه نباشد

چهارشنبه 18 دی 1398
09:14
وزیر اماراتی: امیدواریم تنش دیگری در راه نباشد ساعاتی پس از واکنش موشکی ایران و حمله به مهم‌ترین پایگاه آمریکا در عراق، یک وزیر اماراتی گفت، امیدوار است تنش دیگری به وجود نیاید.

العالم - آسیا

«سهیل المزروعی» وزیر انرژی امارات ساعاتی پس از واکنش موشکی ایران به ترور سردار سلیمانی و هدف قرار دادن مهم‌ترین پایگاه آمریکا در عراق، ابراز امیدواری کرد که آرامش برقرار شود.

به گزارش رویترز، وزیر انرژی امارات گفت: امیدواریم دیگر تنشی در راه نباشد. ما به آرامش و ثبات در بازار نفت نیاز داریم.

بامداد چهارشنبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از اجرای حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در غرب عراق خبر داد و اعلام کرد که این عملیات در انتقام از ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش انجام شد.

پایگاه هوایی عین الاسد یک فرودگاه نیروی نظامی در استان الانبار در غرب عراق است و در ۱۰۸ کیلومتری غرب «الرمادی» مرکز استان الانبار قرار دارد. در سال ۲۰۰۳، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال ۲۰۱۱ در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است. در پایان سال ٢٠١٤، به بهانه مبارزه با داعش، بار دیگر این پایگاه تحت اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند