سرلشکر باقری: هرگونه شرارت جدید آمریکا پاسخی کوبنده‌تری دارد/ آمریکایی‌ها هرچه سریعتر از منطقه خارج شوند

چهارشنبه 18 دی 1398
08:38
سرلشکر باقری: هرگونه شرارت جدید آمریکا پاسخی کوبنده‌تری دارد/ آمریکایی‌ها هرچه سریعتر از منطقه خارج شوند رئیس ستادکل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه هر گونه شرارت جدید آمریکا پاسخی کوبنده تر و قاطع تر در پی خواهد داشت، گفت: وقت آن رسیده است تا سردمداران شرور ایالات متحده هر چه سریعتر نیروهای ارتش تروریستی خود را از منطقه خارج کنند.

العالم _ ایران / سیاسی

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پی عملیات مقتدرانه شب گذشته دلاورمردان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به سردمداران کج فهم رژیم تروریستی ایالات متحده آمریکا هشدار داد: عملیات غرورآفرین شب گذشته تنها بیانگر گوشه‌ای از توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و در پاسخ به اقدام تروریستی رژیم آمریکا در به شهادت رساندن شهید بزرگوار سردار سپهبد پاسدار قاسم سلیمانی است و از این پس هرگونه شرارت جدید آمریکا با پاسخی قوی تر، کوبنده تر و با وسعت بیشتر مواجه خواهد شد.

سرلشکر باقری تاکید کرد: اینک وقت آن رسیده است تا سردمداران شرور ایالات متحده با درک توانمندی جمهوری اسلامی ایران در گستره‌ی وسیعی از جغرافیای جهان، روشی اصولی را اتخاذ کرده و هر چه سریعتر نیروهای ارتش تروریستی خود را از منطقه خارج کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر